Description: Description: Vissza

 

Description: Description: ÜgyPro 4.5

 


Készletnyilvántartás és számlázás

Az ÜgyiPro készletnyilvántartó és számlázási programrendszer főbb tevékenységei a következők:

-

Raktárkezelés (több tulajdonos, több raktár, gyártási funkció, helyettesítő cikk, cikkcsoport)

-

Forint-, deviza-, EU- és exportbizonylatok kezelése (többnyelvű)

-

Előleg és ProForma számlák kezelése

-

Készpénzfizetési számla kezelése (számlatömb)

-

Négyféle számlázás (FIFO, súlyozott átlagár, eladási és vételi ár)

-

Házipénztár kezelése

-

Árajánlatok készítése

-

Kimenő és bejövő rendelések készítése

-

Kimenő és bejövő szállítólevelek felvitele és nyilvántartása

-

Beérkezett számlák iktatása

 

-

Tetszőleges adatok és lekérdezések exportálása XML formátumbaSzámos listázási lehetőség kapcsolódik a fenti feladatokhoz (számla, rendelés, árajánlat, szállítólevél, árlista, leltárív, készlet, elfekvő készlet stb.).

A rendszer lehetőséget nyújt elektronikus levelek küldésére (bank(ok), partner(ek) és a gyártó részére) és fogadására (e-mail ügyfél).

A forgalom-nyilvántartásában számos szempont szerint kereshet és listázhat adatokat (vevői illetve szállítói „toplista”, számlák, rendelések, ajánlatok, fedezet, ELÁBÉ, nyereség, áfa, raktárkészlet értéke, elfekvő készlet stb.).

Ezen feladatok során a törzsadatok (tulajdonos, partnerek, dolgozók, KSH-besorolások, bankok) felvitele és nyilvántartása is szükséges, ezeket az egyes törzsfelvivő modulok végezik el.

Az ÜgyiArch archiváló rendszer lehetőséget ad a régebbi, feleslegesen nyilvántartott törzsadatok és forgalmi adatok elmentésére, majd azok lekérdezésére.

Az ÜgyiClear rendszer lehetőséget ad hibák esetén (rendszerösszeomlás, tápfeszültség-probléma stb.) az adatbázis helyreállítására.Figyelem! Első alkalommal csak az alábbi adatokkal indíthatja el a rendszert:

  Felhasználó neve:

 supervisor

  Jelszó:

 supervisor


Természetesen, a későbbiekben új dolgozó(ka)t vehet fel a megfelelő jogosultságokkal. A próbaváltozat minden esetben a fenti azonosítókat (supervisor) használja a bejelentkezéskor.

Az ÜgyiPro programcsomag megfelel az 1992. évi LXXIV. tv. 35.§ (1) a. pontja, a 13.§ (1) 16-18. pontja, a 34/1999. (XII. 26.) PM rendelettel módosított 24/1995. (XI.22.) PM rendelet 1.§, a számvitelről szóló 2000. évi C. tv. 166-177.§ bekezdésében foglalt előírásoknak, valamint az 1992. évi LXXIV. tv. 2004. január 1-jétől hatályos módosításának.

Az ÜgyiPro 4.5 próbaváltozatának letöltése - Windows 32 bit (2012. 01. 19. – 17 594 873bájt)
A próbaváltozat ötven indításra jogosít fel, és minden funkciója azonos a kereskedelmi változattal. Maximum tíz számla adható ki.

Az ÜgyiPro 4.5 próbaváltozatának letöltése - Windows 64 bit (2012. 01. 19. – 17 595 384 bájt)
A próbaváltozat ötven indításra jogosít fel, és minden funkciója azonos a kereskedelmi változattal. Maximum tíz számla adható ki.

Az ÜgyiPro 4.5 dokumentációjának letöltése (2011. 11. 14. – 734 503 bájt)

Description: Description: Fel